Donnerstag, 23. Mai 2013

Coconut Strawberry Popsicles

Again icecream, really? Yes! But this one is actually totally different from my last recipe post. First, ist is a popsicle, no spoon needed. And, as you see, it is rather fruity and not as mighty as the chocolate ice cream. Another advantage is that it only needs a few ingredients and the strawberries can be substituted or even mixed with other berries, mangos, peaches...

Makes 4 popsicles
Coconut layer:
2 Tbsp raw coconut butter
4 Tbsp water
2 teasp raw honey/agave

Strayberry layer:
250g fresh, sweet strawberries

Super simple! Take two different bowls, in one mix alls the coconut layer ingredients and in the other one blend your strawberries*. With a spoon layer alternately both layers into your form put in the handle and stick it into your freezer (over night). Next day you can enjoy this frozen delightfulness!
*If your strawberries weren't sweet enough, you might want to add a sweetner of your choice.

Schon wieder ein Eis, wirklich? Ja! Aber dieshier ist komplett anders, als mein letzter Rezeptpost. Erstens ist es ein Eis am Stiel. Dann, wie ihr seht, ist es fruchtig und nicht ganz so mächtig wie das Schokoladeneis. Sehr praktisch, es hat nur wenige Zutaten und die Erdbeeren können auch ersetzt oder gemischt werden, mit anderen Beeren, Mangos, Pfirsichen...

Kokos - Erdbeer - Eis (am Stiel)
Kokosschicht:
2 El Kokosmus
4 El Wasser
2 Tl roher Honig/Agave

Erdbeerschicht:
250g frsische, süße Erdbeeren

Super einfach! Zwei Schüsseln nehmen, in der einen die ganzen Kokosschicht Zutaten mixen, und in der anderen die Erdbeeren* pürieren. Mit einem Löffel abwechselnd beides Mischungen in eure Förmchen geben, den Stiel hineinstecken und über Nacht ins Gefrierfach stellen. 






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